OG 1056* SG 1012**
Slutvolym: 8,5l***
2,6kg Pale Malt, Weyermann
0,2kg Crystal Malt, Thomas Fawcett
0,1kg Caravienne Malt, Dingemans
Försockringsrast 66ºC 10 minuter****
Försockringsrast 63,5ºC 20 minuter
Försockringsrast 62,5ºC 30 minuter
Utmäskning 72,5ºC 10 minuter*****
10g Northern Brewer - 8,6% α-syra - 60 minuter
5g Simcoe - 11,1% α-syra - 15 minuter
15g Cascade - 7,3% α-syra - 15 minuter
15g Fuggles - 6,6% α-syra - 15 minuter
15g Aurora - 4,6% α-syra - 5 minuter
15g Cascade - 7,3% α-syra - 5 minuter
25g Aurora - 4,6% α-syra - 1 minut
25g Cascade - 7,3% α-syra - 1 minut
25g Simcoe - 11,1% α-syra - 1 minut
Jäst: Northwest Ale 1332 Wyeast
Tillsatser: ½krm Protafloc
Primärjäsning: 2,5 veckor planerad
* Recept - OG 1061
** Recept - SG 1018
*** Recept - 10 liter
**** Recept - 66ºC 60 minuter
***** Recept - 78ºC 10 minuter
2 veckor sedan
3 kommentarer:
Var det inte en APA förut?
Jo, men nu finns det även en IPA :)
Där ser man...
Skicka en kommentar