Snart är det påsk och så fort den är över är det full rulle igen. Just nu ser schemat ut som följer:
13/4 - Bryggning, Patrik och Fredrik
15/4 - Tappning IPA, Martin och Victoria
18/4 - Bryggning, Fredrik
19/4 - Tappning ESB & Weizenbock, Gemensamt
Däremellan ska vi hinna rengöra ca 80(!) flaskor.
Efter mycket om och men, omröstningar och tidsförslag är ett nytt bryggdatum satt. Den 9/5 ska det bryggas två nya batcher av i dagsläget ej beslutad öl som ska bli klar lagom till midsommar. Vilken öl funkar bra till sillen? Weiss, Wit, Kölsch, Porter?
2 veckor sedan
5 kommentarer:
Pils är ju ofta väldigt gott till sill.
Sant, men en lätt wit är gott till typ allt... Kanske försvinner lite mot den salta sillen, men som läskande sommaröl är det underbart.
Varför inte göra den Wit som vann SM i sin klass förra året?
Eller varför inte den Wit som vann hela SM i år? Visst ställer ni upp och kämpar om titeln nästa år?
Jonas: Det låter ju som en trevlig idé, har receptet för årets SM-vinnare publicerats på SHBFs hemsida? Man får ta och gratulera förresten.
Ett SM-deltagande till nästa år känns inte helt omöjligt, vi har några uppdateringar/remakes av vår redan nu gjorda öl planerade och lite planer för höstbryggningar redan så varför inte. Det lär väl inte bli pallplatser direkt men det är ju ett bra tillfälle att få sina brygder bedömda av likasinnade.
Skicka en kommentar