Bryggdatum: 2009-05-09
OG 1041* SG 1014**
Slutvolym: 25l
3,3kg Pilsnermalt, Weyermann
1,1kg Vetemalt, Weyermann
1,0kg Vetekross, Kungsörnen
0,12kg Havregryn, Kungsörnen
Försockringsrast 66ºC 70 minuter
Utmäskning 74,8ºC 10 minuter***
25g Hallertau Aroma - 8,5% α-syra - 60 minuter
5g Malen koriander - 20 minuter****
15g Apelsinskal - 10 minuter
11g Malen koriander - 10 minuter*****
Jäst: Belgian Witbier 3944 Wyeast
Tillsatser: ½krm Protafloc
Primärjäsning: 3 veckor planerad
* Recept - OG 1041
** Recept - SG 1013
*** Recept - 78ºC 10 minuter
**** Recept - 10g krossade korianderfrön
***** Recept - 20g krossade korianderfrön
2 veckor sedan
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar