tag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post7292145455544386315..comments2023-10-25T17:28:02.943+02:00Comments on Hembryggarbloggen - Helsingborgs Hembryggargille: Bryggning 2.0Martinhttp://www.blogger.com/profile/04983281687799417129noreply@blogger.comBlogger10125tag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post-39825463982168231682009-03-10T20:25:00.000+01:002009-03-10T20:25:00.000+01:00@openbrew: Självklart kommer en review efter vi te...@openbrew: Självklart kommer en review efter vi testat den!Martinhttps://www.blogger.com/profile/04983281687799417129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post-16028991933456755152009-03-10T16:18:00.000+01:002009-03-10T16:18:00.000+01:00Intresserad av den där induktionsplattan... skriv ...Intresserad av den där induktionsplattan... skriv ett utlåtande när ni testat den. Om alla 2000W går in i vattnet så är det verkligen ett intressant alternativ. Då skulle jag kunna komma upp i nästan 5000 elektriska watt hemma i köket in i mitten av vörten :-)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post-24641218145412798152009-03-09T15:32:00.000+01:002009-03-09T15:32:00.000+01:00Oh, en after eight öl.. skit i procenten, skapa af...Oh, en after eight öl.. skit i procenten, skapa after eight öl. After Eight Beer, ungefär den mängden man måste hälla i sig innan man tycker den är god =)Pierrehttps://www.blogger.com/profile/03741987764186348780noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post-1261339868284695132009-03-09T13:02:00.000+01:002009-03-09T13:02:00.000+01:00Flytande After Eight? :-) ..Det svåra är väl bla a...Flytande After Eight? :-) ..Det svåra är väl bla att få tag på en jäst som klarar av att jäsa det hela till 25%.Fredrik Khttps://www.blogger.com/profile/08171246020715166497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post-40642383512446060472009-03-09T09:49:00.000+01:002009-03-09T09:49:00.000+01:00Inte en tjock 25% choklad historia? Med lätt smak ...Inte en tjock 25% choklad historia? Med lätt smak av mint? =)Pierrehttps://www.blogger.com/profile/03741987764186348780noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post-42434680363667492212009-03-06T13:59:00.000+01:002009-03-06T13:59:00.000+01:00Skulle nog vilja göra en mix av en Wit och en Por...Skulle nog vilja göra en mix av en Wit och en Porter. Bara för att se hur det går :)Martinhttps://www.blogger.com/profile/04983281687799417129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post-22309255757759346752009-03-06T10:18:00.000+01:002009-03-06T10:18:00.000+01:00Det finns mycket att brygga!Belgian gold ale, Sais...Det finns mycket att brygga!<BR/>Belgian gold ale, Saison, Belgian dark ale, American amber ale, American brown ale, English brown ale,Sweet stout, Kölsch, Biére de garde, English old (strong) ale, Strong "scotch" ale.. är ju bara en del av allt jag skulle vilja testa!<BR/><BR/>...många ideér flödar i mitt huvud.. någon skulle jag vilja slänga lingon i och en annan granatäpple :-) eller varför inte båda samtidigtFredrik Khttps://www.blogger.com/profile/08171246020715166497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post-53999553038262448302009-03-05T21:58:00.000+01:002009-03-05T21:58:00.000+01:00Demokrati is the shit :)Demokrati is the shit :)Martinhttps://www.blogger.com/profile/04983281687799417129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post-60150568379249263932009-03-05T18:40:00.000+01:002009-03-05T18:40:00.000+01:00Även Kölsch står högt på listan av öltyper som jag...Även Kölsch står högt på listan av öltyper som jag skulle vilja testa att köra.<BR/>Det var ju min och Knudas idé att kommande bryggning skulle vara tyskt tema men vi blev nedröstade.Patrik Jhttps://www.blogger.com/profile/14795574598443648129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post-74594977639903595522009-03-05T18:39:00.000+01:002009-03-05T18:39:00.000+01:00Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.Patrik Jhttps://www.blogger.com/profile/14795574598443648129noreply@blogger.com