tag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post4462696099099036800..comments2023-10-25T17:28:02.943+02:00Comments on Hembryggarbloggen - Helsingborgs Hembryggargille: Bryggning - Thirty Year BeerMartinhttp://www.blogger.com/profile/04983281687799417129noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post-47923353603358874692010-08-02T23:42:13.211+02:002010-08-02T23:42:13.211+02:00Själv hade jag IBU uppåt 100, som i en dubbel-IPA....Själv hade jag IBU uppåt 100, som i en dubbel-IPA. Det var på tok för mycket.Fabrikör Ekstedthttps://www.blogger.com/profile/05062053334398289372noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post-86693917482132584482010-08-02T21:16:42.903+02:002010-08-02T21:16:42.903+02:00Jag kom på att jag inte lade in IBU-värdet och det...Jag kom på att jag inte lade in IBU-värdet och det kalkylerade som korrigerades efter volymen blev 58 IBU. Förhoppningsvis blir det en jämn och mjuk bitterhet och inte för skarp.Martinhttps://www.blogger.com/profile/04983281687799417129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post-64150285683584806892010-08-02T20:52:49.367+02:002010-08-02T20:52:49.367+02:00Det här låter spännande! Har själv provat något li...Det här låter spännande! Har själv provat något liknande och det blev väl sådär. Hade nog lite för mycket beska.Fabrikör Ekstedthttps://www.blogger.com/profile/05062053334398289372noreply@blogger.com