tag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post4048411237336722359..comments2023-10-25T17:28:02.943+02:00Comments on Hembryggarbloggen - Helsingborgs Hembryggargille: Ingen Blonde - Del 2Martinhttp://www.blogger.com/profile/04983281687799417129noreply@blogger.comBlogger6125tag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post-59401394879336612992020-10-14T08:34:21.731+02:002020-10-14T08:34:21.731+02:00Post really provice useful information!
Phục vụ c...Post really provice useful information!<br /><br />Phục vụ cho nhu cầu <a href="http://www.google.com.lb/url?q=https://www.giaonhan247.com/p/bang-gia-cuoc-van-chuyen-hang-hoa-bang-duong-sat" rel="nofollow">giá cước vận chuyển hàng hóa bằng đường sắt</a> ngày càng lớn, <a href="http://www.google.is/url?q=https://www.giaonhan247.com/p/van-tai-chuyen-hang-bang-container-noi-dia/" rel="nofollow">vận chuyển container nội địa</a> và vận tải, gửi hàng hóa <a href="http://www.google.com.gh/url?q=https://giaonhan247.vn/van-chuyen-container-quoc-te-bang-duong-sat.html" rel="nofollow">vận chuyển container bằng đường sắt</a> cũng đã xây dựng nên những qui trình, dịch vụ <a href="https://images.google.kz/url?q=https://giaonhan247.vn/van-chuyen-o-to-bang-duong-sat-bac-nam.html" rel="nofollow">dịch vụ vận chuyển ô tô bằng đường sắt</a> chuyên nghiệp và có hệ thống. Đảm bảo mang đến chất lượng tốt nhất cho khách hàng sử dụng dịch vụ.thulannguyenhttps://www.blogger.com/profile/12739173686013878533noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post-86508225937447930632009-02-07T09:48:00.000+01:002009-02-07T09:48:00.000+01:00Det kanske stämmer. Vi får se över det där lite me...Det kanske stämmer. Vi får se över det där lite mer..Martinhttps://www.blogger.com/profile/04983281687799417129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post-10640782973074888922009-02-03T12:42:00.000+01:002009-02-03T12:42:00.000+01:00..med andra ord måste vi har mer malt för att få u.....med andra ord måste vi har mer malt för att få ut önskad volym om vi har 60% effektivitet.<BR/><BR/>eller tänker jag fel?Fredrik Khttps://www.blogger.com/profile/08171246020715166497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post-27199430156661482662009-02-03T12:37:00.000+01:002009-02-03T12:37:00.000+01:00Vårt bryggverks effektivitet (i %) räknas ut på fö...Vårt bryggverks effektivitet (i %) räknas ut på följande sett:<BR/>eff = OG*literöl / xkgmalt*300<BR/><BR/>Resultat blir då som nedan:<BR/><BR/>Ingen Blonde<BR/>eff= 62*18/6,2*300 = 60%<BR/><BR/>RAUS APA<BR/>eff= 50*21/6,58*300 = 53%<BR/><BR/>Generellt har jag läst att ju längre försockringrast desto högre effektivitet. Vi hade en försockringsrast på 85min för Ingen Blonde och 60min för RAUS APA. Dock ska vi i framtiden hålla denna rast till max 90min.<BR/><BR/>Så det kan vara en delförklaring.Fredrik Khttps://www.blogger.com/profile/08171246020715166497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post-79515045048020806122009-02-01T10:53:00.000+01:002009-02-01T10:53:00.000+01:0024 liter utlakat gav oss 18 liter slutvolym. Vi ha...24 liter utlakat gav oss 18 liter slutvolym. Vi hade behövt ca 30 liter för att få 25 :(Martinhttps://www.blogger.com/profile/04983281687799417129noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5328287021326170849.post-15097161330037208382009-01-31T22:25:00.000+01:002009-01-31T22:25:00.000+01:0024 liter istället för 25 var väl inte så dåligt.. ...24 liter istället för 25 var väl inte så dåligt.. det är ju bara en liter skillnad. Det tog ju som sagt lite tid innan ni kom upp i temp och det avdunstade säkert.. plus att ni inte tryckte ut all vätska ur klegget. men det är klart.. träning ger färdighet! :)LillEvahttps://www.blogger.com/profile/16227123778952819752noreply@blogger.com